SMT-i3105

SMT-i3105

SMT-i3105 ger tillgång till de viktigaste funktionerna hos OfficeServ 7000-Serien med stöd för marknadens bästa IP-teknologi. Med en design som tar minimal plats på skrivbordet, möjligheten att montera telefonen på väggen och stöd för lur eller headset är SMT-i3105 ideal för kontoret, lagret eller butiken.
Om den integreras med PC/Mac-applikationer är SMT-i3105 ett effektivt tillbehör för mer krävande call center-miljöer. SMT-i3105 har en intuitiv interaktiv skärm som ger användaren tillgång till telefonens funktioner genom ett av marknadens mest lättanvända gränssnitt. SMT-i3105 gör det också möjligt för användaren att logga in med sin anknytning på vilken terminal som helst, detta gör att telefonen automatiskt konfigurerar den aktuella telefonen så att anknytning, direktnummer m.m. följer med användaren. SMT-i3105 har även fem stycken BLF-knappar.

IP Telefoner – SMT-i3105

  • Designad i samma anda som SMT-i5200-serien.
  • Stöd för telefonkonferenser, samtalskoppling, vidarekoppling och meddelandeindikation.
  • Kompatibel med sRTP (Secure Real Time Protocol).
  • Ingångsmodell för IP-telefoner som ersättning för traditionella telefoner.
  • Fem programmerbara knappar.
  • Förberedd för väggmontering.
  • Hot Desking
SMT-i3105 har en enkel och elegant design, perfekt anpassad för användare med generella dagliga telefonbehov. SMT-i3105 är lättanvänd och är en ideal lösning för hela arbetsplatsen, från produktionsgolvet till ledningsrummen eller i allmänna områden såsom receptionen eller hotellobbyn. SMT-i3105 passar in hos vilket företag som helst och levererar en mängd avancerade funktioner till ett väldigt överkomligt pris.


Säkerhet mot bedrägeri

Röstanslutningar över IP är allt oftare mål för attacker av hackare med risker för ditt företag som följd.

För att vara ett av marknadens säkraste alternativ mot denna typ av bedrägeri har alla Samsungs IP-terminaler fullt stöd för sRTP (Secure Real Time Protocol) för att kryptera samtal och IP låsning inom OfficeServ-plattformen. Dessa teknologier blockerar försök att ansluta till systemet och genomföra samtal via företagets linjer.

Anslutning och kvalitét

Som standard är telefonen utrustad med dubbla ethernetportar för att terminalen och annan datautrustning ska kunna anslutas via en CAT5-anslutning. För att minska behovet av strömuttag och ytterligare kablage stöder telefoner PoE (Power over Ethernet). Om ni kör röst- och datatrafik över samma nätverk så har telefonen stöd för både dataprioritet och QoS (Quality of Service) ska kunna garantera kristallklar samtalskvalité.
Dessutom stöder SMT-i3105 PLC (Packet Loss Correction) och teknik för att välja den bästa samtalskomprimeringen baserat på den tillgängliga bandbredden för samtalet, vare sig du ringer till kollegan på andra sidan kontoret eller till kunden på andra sidan jorden.

VNP-kapabilitet

Genom sin unika inbyggda VPN-teknologi kan SMT-i3105 enkelt användas på fjärranslutna platser och ger därmed möjlighet till distansarbete via internet, utan merarbete, extrautrustning eller kostnader. SMT-i3105 konfigurera sig själv för att ansluta till OfficeServ-systemet när den ansluts till internet och skapar en egen VPN-tunnel automatisk. Även när den används utanför kontoret blir SMT-i3105 en fullvärdig förlängning av OfficeServ-systemet och stöder alla dess funktioner.

Flexibel design

Flexibel design ger möjlighet att positionera telefonen med 30 eller 60 gradera lutning på ditt skrivbord eller att väggmontera den utan ytterligare hårdvara eller adapters.

Model Name SMT-i3105
LCD 2.8″
128 x 64 pixels, Mono
Back-Light N
Fixed Function keys 10
Context sensitive Keys 3
Programmable keys/BLF 5
Navigation button N
Speaker Phone Y
Headset port N
Bluetooth N
Voice Codec G.711, G.729AB
Video Codec N
Camera N
XML Support N
UC Interface N
sRTP Y
Multi Server Support Y
Intelligent Remote Connections Y
300/600 Option N
Ring tones 1
Prepared for AOM connection N
Network interface 2 port 10/100 baseT
Gigabit N
PoE 3.4W (Class 1)
Dimensions W x L x D (mm)
170 × 199 × 110