WiFi Modeller

SMT-W5120

Samsungs trådlösa IP-lösning låter dig använda mobila dataenheter såsom laptops, PDAs och mobila wifi-telefoner på samma nätverk. Nu kan du vara kontaktbar var du än är och är inte längre bunden till ditt skrivbord medan du väntar på det där viktiga samtalet.

Perfekt för managers och mobila medarbetare, håller dig i kontakt med ditt företag, mer nåbar för dina kunder och möjliggör mer diskreta kontorssamtal.

Samsungs trådlösa IP-telefon SMT-W5120 är en fullt integrerad anknytning till systemet och levererar alla de funktioner som ditt företag behöver. Dessutom erbjuder den funktionalitet som normalt återfinns i mobiltelefoner, en stor skärm, internt kontantminne, lista över uppringda nummer, kalender, mobilitet, snygg design och mycket mer.

SMT-W5120

  • Lösenordsskydd.
  • Strömspararläge.
  • Vidarekoppling.
  • Fyra timmars taltid.
  • 40 timmars standbytid.
  • Wifi-certifierad
  • Intranet eller WAN-anslutning.
Trådlösa IP-nätverk är nu en vanlig förekomst på många företag och i många hem och ger en ökad frihet till användare som kan ansluta till nätverk utan att behöva vara i närheten av ett traditionellt nätverksuttag. Samsung förstår att rösttrafik är en kritisk applikation för många företag och att samtalskvalité är ett grundläggande krav. OfficeServ Wireless IP levererar en kompromisslös rösttrafiklösning, tillsammans med företagets data-applikationer, och kontrollerar så att rösttrafiken får den bandbredd den behöver för att kunna behålla god kvalité – oavsett vilka andra krav som ställs på nätverket.


 

Snygg design

Dessa väldesignade företagstelefoner levererar alla funktioner som finns i OfficeServ-systemet med samma gränssnitt som Samsung SMT-i3105 och SMT-i5200 serien. Samsungs trådlösa IP-lösning är en integrerad del av OfficeServs arkitektur inom vilken alla lösningsstorlekar finns för att så effektivt som möjligt möta ditt företags behov.

Funktion

SMT-W5120 har många bekväma och användarvänliga funktioner såsom Call Back, Stationsmeddelande och Camp On. Det finns också många funktioner som kan användas under samtal, till exempel stänga av mikrofonen, konferenssamtal, samtalskoppling och samtals kö.

Telefonapplikationer

SMT-W5120 är fullpackad med applikationer som ger dig samma funktioner som en bordstelefon, från telefonbok och röstmeddelande indikator till vidarekoppling, lösenordsskydd och strömspararläge. Det finns också flera verktyg tillgängliga såsom alarm, schemaläggning, miniräknare, världsklocka och enhetskonverterare. Du kan dessutom göra W5120 lite mer personlig genom att ställa in ringsignal, knappljud, ringtyp volym och språk i telefonen.

 

Item SMT-W5120
Frequency 2400~2483.5 MHz
Size (mm) 46 (width) × 138.4 (length) × 18 (height)
Weight 106.5 g
Battery Charge Time 3.5 Hour (Li-Ion)
Battery Duration Call duration: 4 Hours
Standby duration: 40 Hours