DS-5000 Serien

DS-5038S

En perfekt telefon för en telefonist med ett litet telefonisystem eller för en avancerad användare, med 38 programmeringsbara knappar, fem fasta funktionsknappar och en skarp LCD-skärm med två linjer och 48 tecken. De åtta ringtonerna som finns att välja mellan underlättar i kontorsmiljön tillsammans med handsfree-användning för både uppringning och tal utan att lyfta luren. Möjlighet för montering på både skrivbord och vägg följer med telefonen.

DS-5021D

Navigationsknappen ger enkel åtkomst åt många av de vanligaste funktionerna och gör detta till en perfekt telefon för användning med headset eller för en avancerad användare. Den erbjuder 21 programmeringsbara knappar, fem fasta funktionsknappar och en skarp LCD-skärm med två linjer och 48 tecken. De åtta ringtonerna som finns att välja mellan underlättar i kontorsmiljön tillsammans med handsfree-användning för både uppringning och tal utan att lyfta luren. Möjlighet för montering på både skrivbord och vägg följer med telefonen.

DS-5014S

Med 14 programmeringsbara knappar, fem fasta funktionsknappar och en skarp LCD-skärm med två linjer och 48 tecken är detta en utmärkt telefon för kontorsanvändning. De åtta ringtonerna som finns att välja mellan underlättar i kontorsmiljön tillsammans med handsfree-användning för både uppringning och tal utan att lyfta luren. Möjlighet för montering på både skrivbord och vägg följer med telefonen.

DS-5007S

Med 7 programmeringsbara knappar, fem fasta funktionsknappar och en skarp LCD-skärm med två linjer och 48 tecken är detta en utmärkt telefon för kontorsanvändning. De åtta ringtonerna som finns att välja mellan underlättar i kontorsmiljön tillsammans med handsfree-användning för både uppringning och tal utan att lyfta luren. Möjlighet för montering på både skrivbord och vägg följer med telefonen.

DS-5064

Tilläggsmodul som är kompatibel med alla terminaler i DS5000-serien. Enheten har 64 knappar för att ge enkel och snabb tillgång till funktioner och ringning ur minnet eller till anknytningar. Totalt kan fyra tilläggsmoduler anslutas till en terminal.

Digitala telefoner – DS-5000-serien

  • Tvåraders, bläddringsbar LCD-skärm
  • Programmeringsbara knappar
  • Trefärgade LED-statusindikatorer
  • Åtta möjliga ringsignaler
  • Navigationshjul med nio funktioner
  • Sju fasta funktionsknappar
Med DS-5000 blir gränsen mellan data och taltrafik allt suddigare och du har möjlighet att vara kontaktbar var du än är. Samsungs serie med telefoner och andra User-End-Points ger dig ett brett urval av ergonomiskt designade terminaler, anpassade för både hemmet och kontoret. Snygga och lättanvända, varje terminal är skapad för att maximera nyttan i systemet och ge varje användare bästa möjliga urval av funktioner för att passa deras individuella behov. Detta vare sig behovet är en enkel telefon eller en fullt programmeringsbar terminal med LCD-skärm.Du kan lita på att när du har Samsungs system kommer du alltid att ha teknologi i yttersta framkant, och därmed ha en fördel gentemot dina konkurrenter.

Flexibilitet för expansion

OfficeServ 7000 ger dig full flexibilItet för att möta framtida expansionsbehov, flyttar eller andra förändringar. Om du vill lägga till fler telefoner eller flytta personal till nya anknytningar är det enkelt gjort, vare sig det är inom kontoret, till ett annat kontor, till ett mobilt kontor eller för att arbeta hemifrån.

Innovation på skrivbordet

Genom att integrera Samsungs allra bästa kommunikationsteknologi i 5000-seriens telefoner så kan ditt skrivbord nu bli en fullt utrustad arbetsstation, redo för både tal- och datatrafik. Samsungs digitala teknologier är byggda för att samla all kommunikation inom ett företag och ge användaren en likvärdig upplevelse var på kontoret han eller hon än befinner sig.


Snygg

Samsung 5000-seriens display rymmer 32 tecken på två rader och visar information så som CLI (vem som ringer) och DDI (hur samtalet kopplats till användaren). Skärmen hjälper också användaren att på ett enkelt sätt navigera genom systemets funktioner. Utöver detta så har terminalerna också soft-keys med LED-statuslampor som kan användas för t.ex. kortnummer eller genväg till många av systemets funktioner. Tilläggsmoduler med ytterligare 64 soft-keys finns tillgängliga för den som behöver utöka möjigheterna. Du kan även välja Samsungs standardmodeller på digitala och analoga telefoner, ett kostnadseffektivt val för personal som inte behöver tillgång till avancerade systemfunktioner. På så sätt kan du säkerställa att alla har en egen kontaktpunkt och individuell anknytning.

Model Name DS-5038S DS-5014S DS-5014D DS-5007S DS-5021D DS-5064
Fixed Function buttons 7 7 7 7 7 0
Number of Programmable buttons 38 14 14 7 21 64
LCD 2-Line 2-Line 2-Line 2-Line 2-Line None
LCD Characters 24 24 24 24 24 None
LCD Language Multi Language* Multi Language* Multi Language* Multi Language* Multi Language* None
9 function Navigation Wheel No No Yes No Yes No